KAKSIN AINA KAUNIHIMPI..? SIISPÄ BLOGGAAJAYHTEISTYÖHÖN!

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Ilmoitin blogissani (ja muussa sosiaalisessa mediassani) aikaisemmin keväällä, että etsin blogilleni bloggaajayhteistyöstä kiinnostuneita toisia samanhenkisiä bloggaajia. Sain paljon yhteydenottoja siihen liittyen ja olen vastannut nyt jokaiseen. Silti ideoita vaan tulvii koko ajan päähäni ja innostus muita bloggaajia kohtaan on kasvanut entisestään. Siispä "haku" on edelleen päällä! 

Etsin siis bloggaajayhteistyöhön samanhenkisiä lifestyle bloggaajia, joilla on innostusta kirjoittaa blogia viikoittain, eikä pelkästään yksi postaus kuukaudessa-tahdilla. Olen itse siis kirjoittanut blogia pian kolme ja puoli vuotta, joten toivon myös sinun olleen blogimaailmassa vähintään vuoden. Muita kriteerejä en anna, eivätkä nämäkään ole täysin kiveen hakattuja :-) Yhteistyömme voi olla vain yhden postauksen kestävä tai sen kestosta voimme keskustella, itse toivoisin ainakin vähän pidemmän aikaista useamman postauksen kestävää yhteistyötä. 

Kiinnostaisiko siis yhteistyö? Ota muhun yhteyttä sähköpostilla monathesuperman@gmail.com! Viestiä lähettäessäsi toivoisin sinun muistavan mainita ainakin nämä:
  • Kerro itsestäsi ja blogistasi. Kuka sinä olet? Toivoisin kertovan itsestäsi ainakin ikäsi ja loput saat luonnehtia itse. Persoonallisuus on plussaa :-) Blogista toivoisin mainittavan ainakin tyylisuunnan, postaustahdin, blogin luomisajankohdan ja blogin osoitteen!! Se on monilta jäänyt mainitsematta ja se on mielestäni aika tärkeä ja oleellinen tieto viestiä.
  • Mistä löysit blogini tai ilmoituksen blogini tarjoamasta bloggaajayhteistyöstä.
  • Jos sinulla on mahdollisesti joitain ideoita yhteispostauksia varten, niitä otetaan myös vastaan!
  • Mitä toivot yhteistyöltämme ja toivomasi kesto: postaus, kaksi postausta, kolme postausta, niin kauan kuin ideoita riittää..?
  • Miksi juuri sinä olet kiinnostunut ja miksi juuri sinun kanssasi pitäisi aloittaa yhteistyö?
Yllä mainitut asiat eivät myöskään ole täysin kiveen hakattuja, mutta toivottuja ja mielestäni tärkeitä. Muotoile omanlaisesi viesti tätä varten vaikka otsikolla "Bloggaajayhteistyö" tms. Innolla odottaen yhteydenottoa juuri Sinulta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)