MONA TESTAA 2015

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

monatestaapohja

Mona testaa 2015 olen kauan harkinnut ja saanut ideastani hyvää palautetta, joten nyt tämä tulee toteutukseen. Lyhykäisyydessään:
Sulla on mielenpäällä joku kauneustuote, jota hehkutetaan mainoksissa, blogeissa, sillä on hintaa alle kaksikymmentä (20) euroa ja siitä luvataan kaikenlaista. Onko tuote todella sitä, mitä se lupaa? Mä testaan tuotteen sun puolesta ja annan rehellisen arvioni!
Parempikuntoiset hiukset kymmenessä päivässä, kosteuttaa 12h, jättää ihon pehmeäksi, vähentää ihon epäpuhtauksia, mitä näitä nyt on. Kaikista tuotteista luvataan vaikka mitä ja olet mennyt ostamaan tuotteen hyvien tuloksien toivossa. Tuote ei ollutkaan yhtään sitä mitä se lupasi, mitään eroa ei näkynyt ja sä tavallaan heitit rahaa roskiin. Ei kiva. Nyt mä haluan säästää sun rahaa ja hermoja ja testaan tuotteet sun puolesta! Valitsen kokeiltavakseni neljä tuotetta ja yritän valita tuotteet niin, ettei kaikki olisi samasta kategoriasta.

Ehdot tuotteen ehdottamiseen:
-Tuote pitää olla saatavissa Suomesta jostain kaupasta - en hanki tuotteita nettikaupoista.
-Hinta saa olla maksimissaan 20 euroa.
-Ehdottaessasi tuotetta ilmoita tuotteen nimi, missä (ainakin oletat) tuote on myynnissä, paljonko hinta on suunnilleen.
-En kokeile silmämeikkejä (luomivärit, ripsivärit, kulmakynät, kajaalit jne) enkä hiusvärejä.
-Tuotteita saa ehdottaa niin montaa kuin haluaa :)

Jotta tähän saataisiin porukkaa innostumaan niin tähän liittyy vielä eräs juttu teille lukijoille: Arvon yhden kokonaisen setin kyseisiä tuotteita! Kai sulta ainakin yksi tuote löytyy, jonka oot ollut lähellä ostaa, mutta et ole viitsinyt? Kommentoi se mulle ja se saattaa päästä testaukseen!

19 kommenttia:

  1. Hei vähän hyvä idea! Ilmoitan heti jos tulee jokin tuote mieleen :)

    VastaaPoista
  2. Mistä sun nimi toi myy tulee onko se sun sukunimi ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mun sukunimi, ihan on mun toinen etunimi !

      Poista
    2. Vähänkö hyvä toinen etunimi onkin, eikä kolmaskaan oo yhtään paha. ;-) t. Iskä

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Nää hurraw huulirasvat kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta :-) näitä saa ainaki sokos emotion 6euroo ! ''Hurraw! -huulivoide syntyi tavoitteesta kehittää täydellinen huulivoide: täysin luonnontuotteista valmistettu, vegaaninen ja reilun kaupan kriteerit täyttävä tuote. Superpehmeä, ilman tahmeaa tunnetta tai liiallista kiiltoa jättävä voide on pitkävaikutteinen ja tuubia voit säilyttää taskussa vaikka koko päivän ajan. ''

    Ihana idea taas💖

    VastaaPoista
  5. Oi! :) Tuli tässä mieleen että netissä ollaan paikoittain hehkutettu H&M:n sitä 5€ ripsaria ja mietin että onko se oikeasti niin hyvä kuin ihmiset sanoo :D

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka sanoinkin, etten ripsiväriä mieluusti kokeilis mutta ehkä voisin harkita! Oma ripsarinihan maksaa 3.90e, alennuksessa 1.90e ;)

      Poista
    2. Joo olihan se vain ehdotus :)
      Mitä ripsaria sinä siis käytät?

      Poista
    3. Tässä tosi asiantunteva kommentti, mutta pakko kertoa: oon joskus ostanut h&m:stä 5 euron ripsaria, ja musta se oli tosi hyvä. Niinpä ostin sitten jostain muusta liikkeestä seuraavaks kans sitä, mutta se olikin ilmeisesti vähän eri tuote (myöskin 5e), ja sit se oli aivan järkyttävän huono enkä käyttäny sitä sit ollenkaan. Niissä on varmaan aika suuria laatueroja, mikä oli vähän kummaa :O Mut varmaan tuote vaihtelee, et uusin arvio olis kyllä mielenkiintonen!

      Poista
  6. Niin loistava idea tämä! Itsellä tuli myös mieleen nuo hurraw huulivoiteet. Toinen mitä moni on kehunut on h&m:n huulipunat. Tarkalleen en nyt muista mikä niistä, mutta ei kai siellä älytöntä valikoimaa ole. :) Sulla on kyllä mielenkiintoinen blogi, jään ehdottomasti lukijaksi! Haluan nähdä tuotteet mitkä pääsee testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos näinkin ihanasta ja piristävästä kommentista Iina!! :--)

      Poista
  7. Zero Point kompensaatiosäärystimet

    VastaaPoista
  8. Oho, ois voinu lukea kunnolla xd

    VastaaPoista
  9. Mä haluaisin kuulla mielipidettä tuosta Nivea Soft voiteesta, siitä purkista:) tuon pitäis maksaa korkeintaan 5€!

    VastaaPoista
  10. Se maybelline uusin meikkivoide, pisaran muotoinen pullo, en muista nimeä.
    Tai sitten lorealin lumi primer :)

    VastaaPoista
  11. Garnierin meikipoisto aine, sellainen mikä on puoliksi kirkas ja puoliksi violetti, lupaa tuuheammat ripset

    VastaaPoista
  12. EOS huulirasvat 10€ paikkeilla mun mielestä oli, ja ainakin sokoksella myydään! Toinen on ne baby skin jutut. :)

    VastaaPoista
  13. Babyskin
    Näistä on kaksi eri versiota, jompaa kumpaa tai molempia
    mun mielestä hinta liiikkuu siinä 10 eurossa.

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)